tiistai 30. elokuuta 2011

Fertiili-ikäisten naisten lisääntymisestä

Olin tänään vierailevana esiintyjänä tilaisuudessa, jossa maamme johtavat tietyn alan ihmiset keskustelivat ko. alan päivän polttavista kehittämiskysymyksistä, joita minun työni jollain tasolla tukee. Ei siinä mitään, on kunnia päästä mukaan moiseen ja vielä muussakin kuin kuuntelijan roolissa, mutta noissa tilaisuuksissa on aina yksi mutta. Olen vähintään 20 vuotta nuorempi nuorintakin näistä herroista/rouvista ja vakuuttavuus valitettavasti korreloi aika pitkälti iän ja ulkonäön kanssa. Onneksi puhuttuani kiittivät hyvästä esityksestä ja työstä, mutta ennen sitä keskustelussa vilisi tällaisia fraaseja: "Onhan meillä täällä fertiili-ikäisiäkin naisia...", "Fertiili-ikäiset naiset ovat kovia lisääntymään, heh heh.", "Hyvä, että saadaan uutta verta, mutta pirulaiset tuppaavat jäämään heti äitiyslomalle." "...Niin joo, eihän se ikä sitä tee, pitää olla myös se kyky lisääntyä..." Meinasin paukauttaa esitykseni aluksi, että kaksi vuotta sitten kun aloitin tätä duunia, aloitin myös hoitamaan lapsettomuuttani, että jos lopetettais tää fertiilisyyskeskustelu heti alkuunsa ja keskityttäis olennaiseen, mutta en sitten viitsinyt. Nielin vain kiukkuni ja olin tyytyväinen, kun sain vakuutettua olevani muutakin kuin pelkkä parhaassa lisääntymisiässä oleva hepsankeikka. Siis raivostuttavaa!  Mut jälkeenpäin ajattelin, että ehkä oli ihan hyvä, että en provosoitunut. Ois ollut ehkä eka ja vika kerta sitten, kun tarvii tollasiin tilaisuuksiin mennä.

Mutta jos huonoa niin jotain hyvääkin! Huomenna mennään juhlimaan miehen synttäreitä hyvän ruuan merkeissä Baker'siin. Oon halunnut jo kauan käydä tuolla, mutta ollaan jotenkin aina sivuutettu toi, kun on keksitty joku parempi paikka tai sitten joku seurueesta on siellä jo käynyt. Nyt kuitenkin pääsen sinne, kun itse järkkään. Ja hyvän ruuan lisäks siellä tarjoillaan nyt Burger-teemaviikon ajan Brooklynin panimon oluita. Mun lempparii!! Saatan joutua ihan vähän maistamaan...

Kuva lainattu: www.ravintolabkers.com

2 kommenttia:

  1. No voi ärsytys sentään! >:/ Vihaksi pistää tuollaiset ajattelemattomat pässinpäät... Miten ihmiset voivatkin olla niin urpoja, että eivät osaa käyttäytyä? Huoh. Mutta sellaistahan se on. Sulle pointsit, että kestit inhottavan tilanteen kuin nainen ja osasit asettua tilanteen ja idioottien yläpuolelle. Tuollaiset ihmiset tekevät vain itsensä typeriksi noilla muka-hauskoilla kommenteillaan. Way to go, girl! :)

    Ja oikein mukavaa synttäri-iltaa teille. Nauttikaa!

    VastaaPoista
  2. Noo, ammatinvalinnan varjopuolia... Ehkä noille pitäis osata nauraa, mutta jotenkin tää asia on nyt sellanen, ettei munkaan musta huumorintaju oikein riittänyt, varsinkin kun just odottelin uutta kiertoa alkavaksi.

    Synttäri-ilta oli oikein onnistunut hitaasta palvelusta, vääristä oluista ja jäätyneestä kermavaahdosta huolimatta. Ja Brooklyn Ale maistui just niin hyvältä kuin muistin!

    VastaaPoista