sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Mökkiviikonloppu

Terveiset mökiltä! Oli ihanan rentouttava viikonloppu. Saunottiin, grillailtiin, nukuttiin 13 tunnin yöunet ja tehtiin pihatöitä. Nyt on vähän vähemmän epämääräisiä risuja ympäri tonttia ja meidän luonnonhiekkarannan hiekkapohja alkaa joitakin kottikärryllisiä lähempää rantaa, kun kärrättiin epämääräistä kaisla-puu-lehtimössöä  useempi kottikärryllinen pois sieltä. Siellä on hyvä ens kesänä sitten pienten mökkivieraiden pulikoida! Ja sitä seuraavana, jos meilläkin vaikka sitten olis sen ikäinen jo...


Vauva-asia piti unohtaa viikonlopuksi, mutta eihän se täysin onnistunut. Onneks mies sai mut kuitenkin järkiini ja saatiin aikaiseksi suunnitelma, joka sai mut rauhottumaan. Clomeja ei aloiteta ennen kuin ollaan varmoja, että nää on menkat eikä jotain muuta (tuhruttelu jatkuu, eikä kunnon vuotoa ollut ehkä kuin päivän verran) -> testaan maanantaina. Jos testi on edelleen negaa, soitan gynelle hätäpuhelun ja kysyn sen mielipidettä, kannattaako clomit alottaa vai odottaa selkeempään kiertoon. Jos sen mielestä ne kannattaa alottaa, niin käyn huomenna apteekissa, muuten yritän jotenkin sinnitellä vielä yhden kierron. 

Huomenna mulla onkin sitten paljon raportoitavaa. Jos ei muuta, niin ainakin alkaa projekti Ruokavalio Kuntoon, josta uhosin täällä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti