sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Laiska sunnuntai

Mieheni on flunssassa, eikä minullakaan kaikkein tervein olo ole, joten tänä sunnuntaina voidaan laiskotella hyvällä omalla tunnolla. Alotettiin laiskottelu oikeastaan jo eilen ja katsottiin boksilta tallenteita koko ilta. Ei jaksanut edes ruokaa laittaa, vaan syötiin jämiä jääkaapista. Ei sillä, että mitään kummempaa olisi tarvinnutkaan tehdä, olinhan jo kuitenkin ollut koko aamupäivän ja vähän iltapäivääkin liikenteessä ystäväni kanssa. 

Tallenteiden ohessa aloittelin tällaista ja tänään jatkan.


Nurkkiini on kertynyt valtavasti erilaisia lankoja, joista en ole pitkään aikaan jaksanut aktiivisesti tehdä mitään. Viime viikolla kuitenkin lankojen turha jemmaaminen alkoi ärsyttää, ja tein tavoilleni uskollisena lankainventaarion. Listasin siis lankani ja merkkasin kuinka paljon kutakin on ja minkä väristä. Se auttoi. Inspiroiduin ihan hirveästi langoistani ja päätin välittömästi etsiä kaikkiin sopivat ohjeet ja aloittaa projektin tehdä jokaisesta kerästä jotakin. Ensimmäisenä puikoille pääsi Novitan Rose Mohair, jota sattui olemaan juuri sopivasti 3 kerää tähän boleroon. Juuri tällaista olen kaivannutkin syksyn vaatekaappiini!

Kuva lainattu: novita.fi.

Ja syksyn vaatekaapista puheenollen, mun talvitakkiongelmatkin ratkesivat kertaheitolla! Löysin Aleksi 13:n -50 % rekistä juuri kokoiseni ja näköiseni syksy/talvitakin vanhan kulahtaneen villakangastakkini tilalle. Olin henkisesti valmistautunut kiertämään kauppoja loputtomasti (aloitin jo viime kevättalvena) löytääkseni sen täydellisen takin, mutta nyt napsahti kerralla kohdalle ja vielä runsaassa alessa. 120 €:n takki 60 €:lla. Ei paha. 
  

2 kommenttia:

  1. Oi, sinä osaat neuloa! Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka osaavat itse tehdä vaatteita. Itse kun olen aina ollut se käsityötuntien rähmäkäpälä, joka neuloi niitä villasukkiakin kokonaisen lukuvuoden ajan. ;D

    Paranemisia sinne! Flunssaa täälläkin, jäinkin täksi päiväksi kotiin lepäämään.

    VastaaPoista
  2. Kun pappa on puuseppä ja mamma ompelija, ei oikein voi välttyä oppimasta kädentaitoja. :) Harmi vaan oma innostus on kovin kausittaista. Vaatii näköjään lankavaraston inventaarion silloin tällöin, että inspis taas löytyy!

    Pikaisia paranemisia sinne myös! Nyt tuntuu olevan sitkeää flunssaa liikkeellä monella suunnalla.

    VastaaPoista