perjantai 16. syyskuuta 2011

Perjantaiherkkuja

Kokeilin pitkästä aikaa uusia reseptejä ja leivoin Calzonen. Täytteeksi tuli kinkkua, pekonia, sipulia,  riisiä, chilikastiketta, tomaattimurskaa ja tietysti reilusti juustoa. Herkku sai suuret kiitokset sekä mieheltä että miehen kaverilta, joka sattui sopivasti ruoka-aikaan paikalle myös. Ei se munkaan mielestä pahaa ollut, joten kiitos Isabellalle, joka olit laittanut ohjeesi Kotikokki.netiin. Suosittelen kaikille!


Palanpainikkeena toimi australialainen uutuuspunkku, joka tarttui matkaan ihan vaan heräteostoksena. Taka-ajatuksena tietysti, että meinaan loput tuosta juoda tässä tulevan viikon aikana lasi päivässä ja varmistelen vähän munasolun kiinnittymismahdollisuuksia. Punkkuhan ei ainakaan pahaa sille tee... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti