lauantai 10. syyskuuta 2011

Ovista odotellessa...

No niin, nyt on Clomit napsittu tähän kiertoon ja odotellaan maanantain kp 10 seurantaultraa, miten ovat toimineet. Päällimmäisenä näistä täytyy sanoa, että tosi huomaamattomasti meni koko kuuri, minkäänlaisia oireita ei oikein ollut! Lieviä kuumia aaltoja oli muutamana päivänä, mutta nekin oli tosi lieviä, jotenkin ajattelin ne paljon pahemmiksi. Muutenkin mua oli peloteltu noista, että niiden oireiden kans voi joutua jopa ottaan vapaata töistä, niin olin tosi positiivisesti yllättynyt tästä. En tiedä, onko oireettomuus kuitenkaan hyvä, kun nyt sitten mietin, että onko nuo ollenkaan toimineet, mutta sekin selviää sitten maanantaina siellä ultrassa. Jotain nuo kyllä kuitenkin ovat tehneet, kun munasarjoissa kolottaa ihan eri malliin kuin ennen. Oikein selkeitä tuntemuksia (kasvukipuja?) havaittavissa siis. Samoin ovistestissä komeili eilen oikein superselkeä plussa, mutta sehän ei tietysti kerro tässä vaiheessa muuta, kuin että syön Clomeja. (Ooh, en tiennytkään! :)) Että sinänsä aika turha oli testata edes. Mutta enhän mä tätä tiennyt ennen kuin luin sitten jostain, että näin voi käydä. Lämmöt mulla näyttää kyllä kans vähintäänkin kummallisilta. Mitähän ne lämmöt sitten on oviksen jälkeen, jos nyt huidellaan jo yli 37 asteessa?

Tässä vielä plussan mallia oviksen etsijöille, vaikka onkin keinotekoisesti aikaansaatu plussa!


Nyt alankin valmistautua lähtöön. Meen ensin kirpparipöytää järjestelemään ja täydentämään ja iltapäivästä olis ohjelmassa lounastreffit kaveripariskunnan kanssa Lohjalla. Ravintola-arvostelua seuraa... 

Mukavaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulla on semmoinen tekstityyppi, koko ja väri yhdistelmä ettei siitä heikkonäköinen pysty kovin helposti lukemaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! :) Pitääpä ottaa huomioon, kun fiksaan seuraavan kerran ulkoasua. En kyllä lupaa isontaa fonttia kovin paljoa, mutta värimaailman voin laittaa uusiksi. Nuo harmaat valkoiseksi muuttuvat linkit ainakin muutan lähiaikoina.

    VastaaPoista